Rajamäen Rykmentin kisoissa runsaasti ensikertalaisia

19.8.2018

Rajamäen Rykmentti järjesti Hyvinkäällä onnistuneen tarkkuussuunnistuskilpailun, joka houkutteli paikalle 60 tarkkuussuunnistajaa. Mukana oli myös useita ensikertalaisia ja tänä vuonna tarkkuussuunnistuksen aloittaneita. Martti Inkinen oli suunnitelluun kilpailun Elit-sarjaan 24 ja A-sarjaan 14 rastin radan. Lisäksi lapsille pääsivät suunnistamaan 6 rastin radalle kilpailukeskuksen ympäristössä. Rasteilla hyödynnettiin Jokelan Eränkävijöiden ampumaradan rakenteita ja soranottoalueen muotoja.

Kaikkiaan viisi kilpailijaa selvitti Elit-sarjan radan virheittä. Kilpailun voitti Juha Hiirsalmi vastaamalla kolme aikarastia oikein seitsemässä sekunnissa. Tuore MM-pronssimitalisti Antti Rusanen hyytyi aikarasteilla 43 % Hiirsalmea hitaampaan suoritukseen. Kolmanneksi sijoittui Ari Uotila 12 sekunnin aikarastiajalla. Päivän yllättäjä oli kaikki rastit oikein ratkaissut ja neljänneksi sijoittunut Harri Lehtimäki, joka oli ensimmäistä kertaa tarkkuussuunnistamassa.